netko će razumjeti - Šesti dio priče

28.11.2015.

Izašao je iz skladišta sa osmjehom na licu. nadajući se da će ga Sofija vidjeti ali ona je bila na terasi sa skupinom slavljenika i pomagala im spremati hranu i piće koje je ostalo s obzirom da su rođenje prinove odlučili nastaviti slaviti kod kolege koji je postao otac. S obzirom da nitko od njih nije bio priseban voziti auto odlučila im je pozvati tri taxia jer nije željela da se bilo kome što desi. Sretni otac se zahvalio i uz plaćeni račun ostavio bogatu napojnicu.
- Sofija srećo molim te uzmi ove kolače pa podjeli gostima sutra uz kavu jer vidiš i sama da nikome od nas kolači nisu bitni i hvala ti što si predložila da nas taxi odveze do mene jer nitko od nas nije u stanju voziti.
- Bilo bi glupo da vas pustim da vozite, a sada ću vam prije no što pozovem prijevoz napraviti kave jer vidim da vam jaka kava svima treba.
Jakove molim te pripremi dvanaest malih šalica za kavu, neka sve budu kratke kave a ja ću ih odnijeti dečkima kada mi ih staviš na dvije tacne.

Dok je pripremao tri po tri kave razmišljao kako da ostatak noći provede sa Sofijom. znao je da ne smije brzati pa će je odvesti u disco jer primjetio je danas da lijepo pleše.
- Jesu li gotove kave za veselo društvo na terasi koje tako divno pjeva onu pjesmu "jesil mala ljubila do sada, jesi jesi al Bosanca nisi"
- Evo sada će još dvije, a ja ću opet na telefon i kada završim razgovor nazvati ću taxi za ekipu s terase.

<< Arhiva >>