netko će razumjeti - treći dio

07.10.2015.

Dok se u kafiću polako pripremalo za slavlje sigurna sam da se pitate što je s Majom i Jakovom.

Maja je isplanirala kako će provesti noć sa Jakovom na njegovom radnom mjestu i nadala se da će uspjeti u svom naumu jer željela ga je već duže vremena a sada joj se ukazala prilika, nije joj ni prošlo kroz glavu da mora doći do cilja korak po korak. Sredila se tako da je odjeća odavala njezinu namjeru prema Jakovu.
- Noćas ću uživati kao nikada do sada jer Jakov je osoba mog života. - izgovorila je riječi na glas dok je ulazila u lift.
Jakov je za to vrijeme zamišljeno gledao u telefon ispred sebe i zamišljao kako Sonja uistinu izgleda i sam je sebe pokušao nagovoriti da je nazove ponovno ali je odustao jer nije htio ispasti nametljiv s obzirom da ni sam nije volio nametljive ljude kao što je bila Maja i njenu nametljivost je vidio mjesecima i popustio je jer mu je trebala "igračka". Nije ni slutio da je on isto tako Majina "igračka". Noćne smjene su mu bile dosadne jer je u firmi bio sam pa mu Majina prisutnost noćas dođe kao dobra razonoda i pokušati će je nagovoriti da ujutro zajedno odu kod njezine prijateljice na kavu jer bio je siguran da će Sofija shvatiti tko želi s njom telefonski razgovarati.

<< Arhiva >>