odgovaram na pitanje jednog kviza

30.03.2015.

ovo su odgovori na postavljena pitanja u kvizu koji me zabavlja, ali ne moji nego završni, kviz je baš zabavan


Tvoje šesto čulo je da uvek znaš kada te neko laže. Imaš jedno od najboljih tajnih sposobnosti. Kada neko usred razgovora krene da laže ti to prosto u sekundi osetiš. Nastavi da veruješ svojim instinktima.

Plava aura je prisutna kod senzibilnih osoba, staloženih i pribranih. Osobe sa ovom bojom aure tačno znaju svoje ciljeve u životu i hrabro idu ka njima. Takođe, osobe se ovom aurom poseduju veoma snažnu intuiciju. Iako se ne mogu sve odluke u životu doneti na osnovu intuicije, ona je često putokaz u kom smeru treba ići.

Veoma ste ljubazni i jako pozitivni. Imate velike snove još od najranijeg detinjstva a sada znate da možete i da ih ostvarite. Vredno radite, pomažete drugima i nadate se da će se sve to isplatiti na kraju. Obično to tako i bude, ali ponekad vas ta vaša priroda i ostavlja ranjivom. Nisu svi toliko dobronamerni.

Ako niste lagali prilikom davanja odgovora, vi ste anđeo. Ne, stvarno, vi ste anđeo koji nikada ništa nije uradio pogrešno i svima pomaže.

Samostalna i sposobna osoba. Odlučna u stvarivanju svojih ciljeva. Snalaziš se i sam/sama, bez ičije pomoći.

Vaš IQ je između 170 i 185. Vi ste genije! Samo 0,1% ljudi ima ovakav koeficijent inteligencije. Brzo učite, perfekcionista ste, skačete sa teme na temu jer vaš mozak radi previše brzo. Otvoreni ste za sve i obožavate da otkrivate nove stvari. Poznati sa ovakvim koeficijentom inteligencije su Kventin Tarantino i Džejms Vuds.

Tvoja duša je bela. Bela asocira na dobrotu, nevinost, čistoću. Smatra se bojom perfekcije, sigurnosti, vidljivosti i čistoće. Svi žele da te čuvaju.

<< Arhiva >>