Nekada smo pisali dnevnik i svoje misli u bilježnice sa tankim ili debelim koricama, kako je kome bilo draže, nekada smo pisali pisma i slali ih na određenu adresu poštom. Danas zbog napretka tehnologije imaš mogućnost sve to pisati pisati javno.
Pisanjem teksta pokušavaš sebi i drugima olakšati shvatiti sebe i svoje postupke kao što si to radio nekada u divne bilježnice.
Naravno pišeš javno neke stvari, ne iznosiš sve u najsitnije detalje ali kada javno priznaš da si nekada bila ljubavnica nekome za koga si sasvim slučajno saznala da je oženjen onda si luda i nepoštena, a on je svetac koji danas pati jer živi život onako kako voli i dalje živi onako kako voli i nema grižnju savjesti da vara sve oko sebe jer on smije imati i ženu i ljubavnicu a ni jedna od ljubavnica u njegovom nizu ne smije priznati da joj je dan danas pod kožom jer je njezin postupak lud i ona je kriva što je provodila s njim vrijeme na bilo koji način, ona je kriva što ju je uspio prevariti, što je najdivnije godine života poklonila osobi koja je u braku, jer trebala je poput detektiva izvuči iz njega istinu prije no što krene u vezu na bilo koji način.
Žene ljubavnice su krive za sve jer nisu vidjele oznaku na čelu "ja sam oženjen, ne gledaj me".

<< Arhiva >>